دستور امروز ما يک ژله بستني فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهيه آن هيچ نيازي به بستني ساز ندارد و به راحتي ميتوانيد آن را در فريزر بگذاريد. بعد از گذشت زمان مناسب يک بستني کرمي و ژله اي بينظير خواهيد داشت.


مواد لازم



  • 400 ميلي ليتر خامه زده شده

  • سه چهارم پيمانه آب نبات ژلهاي تک رنگ (رنگ آب نبات ژله اي در نهايت رنگ بستني شما را تعيين ميکند. ما در اين دستور از ژله هاي صورتي و قرمز استفاده ميکنيم)

  • مقداري کرم تارتار

  • 4 عدد تخم مرغ

  • 140 گرم شکر

  • 1 قاشق چايخوري وانيل

  • 1 پيمانه آب نبات ژله اي در رنگهاي مختلف


طرز تهيه


1-سه چهارم پيمانه آب نبات ژله اي تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفي مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. بعد بلافاصله آن را از روي شعله برداريد و اجازه بدهيد موادتان در دماي اتاق سرد شود. بعد آن را از صافي عبور بدهيد تا آبنباتهاي ژله اي جدا شوند و فقط خامه رنگي باقي بماند. حالا اين کرم را در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود.


2- يک کاسه بزرگ را پر از يخ کنيد و بعد روي يخها يک کاسه کوچکتر بگذاريد. حالا کرم را از يخچال بيرون بياوريد و در کاسه کوچک بريزيد. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملا مواد را هم بزنيد تا يک مخلوط ضخيم و منسجم به دست بيايد. اينکار ممکن است چند دقيقه طول بکشد اما بايد تمام اين مدت هم زدنتان را ادامه بدهيد. بعد مواد را در يخچال بگذاريد.


3- حالا يک کاسه ديگر برداريد و تخم مرغ، وانيل و شکر را در آن مخلوط کنيد. مواد را انقدر با همزن هم بزنيد که کاملا نرم و پفکي شوند.


.


براي مطالعه ادامه متن به لينک اصلي زير رجوع نماييد:


آموزش تصويري طرز تهيه ژله بستني پاستيلي فوق العاده خوشمزه و شيک


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sanat1 خندانده دانلود کتاب و کتاب صوتی با کتاب سبز گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی پیرانشهر ندارد کاشت مو سیبجو Tonya خلاصه کامل کتاب روانشناسی بالینی سعید شاملو pdf