دستور امروز ما يک ژله بستني فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهيه آن هيچ نيازي به بستني ساز ندارد و به راحتي ميتوانيد آن را در فريزر بگذاريد. بعد از گذشت زمان مناسب يک بستني کرمي و ژله اي بينظير خواهيد داشت.
1-سه چهارم پيمانه آب نبات ژله اي تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفي مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. بعد بلافاصله آن را از روي شعله برداريد و اجازه بدهيد موادتان در دماي اتاق سرد شود. بعد آن را از صافي عبور بدهيد تا آبنباتهاي ژله اي جدا شوند و فقط خامه رنگي باقي بماند. حالا اين کرم را در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود.
2- يک کاسه بزرگ را پر از يخ کنيد و بعد روي يخها يک کاسه کوچکتر بگذاريد. حالا کرم را از يخچال بيرون بياوريد و در کاسه کوچک بريزيد. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملا مواد را هم بزنيد تا يک مخلوط ضخيم و منسجم به دست بيايد. اينکار ممکن است چند دقيقه طول بکشد اما بايد تمام اين مدت هم زدنتان را ادامه بدهيد. بعد مواد را در يخچال بگذاريد.
3- حالا يک کاسه ديگر برداريد و تخم مرغ، وانيل و شکر را در آن مخلوط کنيد. مواد را انقدر با همزن هم بزنيد که کاملا نرم و پفکي شوند.
.
براي مطالعه ادامه متن به لينک اصلي زير رجوع نماييد:
آموزش تصويري طرز تهيه ژله بستني پاستيلي فوق العاده خوشمزه و شيک
درباره این سایت